Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Skive fH stadig med maksimum point

1.divisionsklubben Skive fH er stadig ubesejret efter de i aftes tog i mod Frederikshavn FI i Freja Arena.

Det var to meget jævnbyrdige hold som begge var mentalt ovenpå. Efter de første ti minutter var stillingen 6-5 til hjemmeholdet. Skive fH lavede frygteligt mange fejl de første 30 minutter og de blev straffet prompte og stillingen ved pause var da også 14-13 til gæsterne fra Frederikshavn FI.

Anden halvleg var en utrolig tæt affære, hvor ingen af holdende formåede at udbygge føringerne. Dog var hjemmeholdet foran det meste af tiden og kunne da også sætte endnu to point ind på kontoen.

På søndag er der topopgør i 1.division når Skive fH og Nordsjælland Håndbold krydser klinger i Helsinge Hallen. Begge hold har fået maksimalt pointudbytte.

Skive fH – FFI Frederikshavn 24-23 (13-14)

Skive fH topscorer: Andreas Toudahl 8 (4)

FFI Frederikshavn topscorer: Sebastian Andersen 8

Udvisninger: SfH: 4 x 2 min. FFI: 3 x 2 min.