Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Emilie

U-21 VM: Danmark er i finalen!

brazilDet danske U21-landshold har netop besejret Tyskland i semifinalen med 28 - 26, i en kamp hvor ingen lod hvile på sig, og hvor der gennem alle 60 minutter var spænding til det yderste.

Efter stillingen 4 - 4 førte Danmark an og var flere gange oppe og føre med fire mål, og kunne gå til pause med føringen 15 - 13. Med et par minutter igen af anden halvleg havde Tyskland chancen for at udligne, men det lykkedes ikke, og Danmark kunne få minutter senere løbe jublende i samlet flok.

Klokken 23:00 spilles anden semifinale, og dermed kampen der skal afgøre, om Danmark møder Egypten eller Frankrig i finalen. Frankrig er vel og mærket det eneste hold i turneringen, der har formået at overvinde de danske herrer.