Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Aalborg Håndbold konsoliderede førstepladsen

Aalborg Håndbold fik lidt oprejsning ovenpå deres hjemmebanenederlag til Ribe-Esbjerg i onsdags, da de i aftes i Den Runde Hal i Herning kunne juble over en sejr på 29-27 (18-12) over HC Midtjylland.

Aalborg Håndbold fik en forrygende start på kampen og var hurtigt foran 2-0, men HC Midtjylland og især Espen Lie Hansen ville det anderledes. 5-5 efter de første otte minutter og Espen Lie Hansen havde sidste hånd på fire af de fem første mål for HC Midtjylland.

Aalborg Håndbold rykkede dog fra i den sidste halvdel af første halvleg og specielt Sander Sagosen var flyvende for udeholdet og lavede hele syv mål på de første 30 minutter - samtidig kunne midtjyderne ikke få den forbi en fremragende Søren Westphal i målet og derfor var stillingen ved halvleg også 18-12 til nordjyderne.

HC Midtjylland fik aldrig helt lukket hullet og de 2492 fremmødte tilskuere kunne til sidst se holdet fra Aalborg Håndbold med hænderne over hovedet, da sejren var i hus.