Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

Dansk Ludwigsburg-træner: "Odense fortjente at vinde"

Sidste sæsons CL-finalister måtte rejse hjem fra Danmark med et seksmåls-nederlag i bagagen.

Odense Håndbold fik taget en lille revanche mod HB Ludwigsburg, efter at tyskerne sidste sæson sikrede sig Final4-pladsen foran fynboerne.

Denne gang trak det danske hold sig sejrrigt ud af opgøret med en hjemmesejr på 28-22, efter en pauseføring på 13-10.

De tyske mestre havde svært ved at finde vej til målet, ikke mindst takket være en stærk dansk defensiv og landsholdskeeper Althea Reinhardt, der leverede en flot indsats i målet.

Ludwigsburgs cheftræner, Jakob Vestergaard, havde også stor ros til overs for Odenses præstation,

“Det var en svær kamp... de spillede virkelig godt og havde et meget stærkt forsvar. Jeg synes ikke, vi nogensinde var tæt på, og Odense fortjente at vinde.", siger han til EHFs hjemmeside, og tilføjer om kampen,

"Jeg synes faktisk, vi spillede en god første halvleg. Men i anden halvleg havde vi svært ved at score, og derefter blev det svært.”.