Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Jeppe Nielsen

Dramatisk dag for Estavana Polman: Storartet start ender i skuffelse

De flestes øjne var rettet mod hollænderen i Champions League-kampen mellem Rapid Bucuresti og HB Ludwigsburg.

Den tidligere Esbjerg-spiller havde en søndag med blandede følelser i Champions League-kampen mellem Rapid Bucuresti og HB Ludwigsburg. Den hollandske stjernespiller imponerede stort i starten af opgøret med fire mål inden for de første 20 minutter, men Bucuresti havde stadig svært ved at holde trit med de stærke tyske modstandere, der førte 13-9, da Polman scorede sit fjerde mål.

Midt i første halvleg tog kampen dog en uheldig drejning, da Polman modtog et rødt kort i det 21. minut og måtte forlade banen. Uden deres stjernespiller gik Rapid Bucuresti til pause bagud 11-19 og tabte til sidst kampen 29-37, hvilket resulterede i holdets første nederlag i denne sæsons Champions League efter en sejr og en uafgjort. Holdet falder dermed til fjerdepladsen i deres gruppe.

Næste opgave for Rapid Bucuresti i Champions League er mod Polmans tidligere danske klub, Team Esbjerg. Kampen fløjtes i gang den 6. oktober.