Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

De norske herrer slår Ungarn i sidste sekund

Tredje sejr ud af tre mulige. De norske herrer har fået en fantastisk start på OL og da de kl. 09:00 onsdag morgen stimlede sammen med de store ungarere, blev det til en fuldstændig vanvittig dramatisk afslutning, der var enhver OL-elsker værdig.

I sidste sekund scorede Alexander Blonz sejrsmålet for Norge efter et vanvittigt sidste minut af kampen.

Det blev en intens kamp, hvor de stærke ungarere fik skovlen under Norge i store dele af kampen. I pausen førte Ungarn med 13-11 og langt inde i anden halvleg så det ud som om at Ungarn var på sejrskurs.

Torbjörn Bergerud stod en fortræffelig kamp og endte også som matchvinder sammen med Blonz.

Da der var ét minut tilbage var det hele igen helt lige. 38 sekunder før tid tog Jonas Wille sin timeout og Norge havde muligheden for at afgøre kampen. Ungarerne ville det dog anderledes, så Pedro Rodriguez erobrede bolden og sendte den afsted i en kontra til stortalentet Bence Imre, der cirka 10 sekunder før tid brænder sin kæmpechance på Torbjörn Bergerud.

Bergerud var heldig, for bolden dumpede lige ned i hænderne på ham og med en lyn-aflevering til Simen Lyse, der hurtigt sendte den videre til Alexander Blonz, blev sejren sikret i allersidste sekund.

De norske herrer har nu vundet deres tre første kampe til OL og står rigtig godt i forhold til videre avancement i turneringen.