Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Kim Møller

Skulle have været sparet, scorede 10 mål

Kasper Irming skulle spares, men Skanderborg tog chancen og var tæt på et overraskende point.

Skanderborg tog chancen og lod Kasper Irming spille fra start og det tog da også kun 30 sekunder inden han lynede. Skanderborg var i teten hele 1.halvleg og derfor var det også forståeligt at man forsøgte at hente overraskende point på sydfyn. 7-9 var stillingen midt i 1.halvleg og Irming havde scoret 4 gange. Ved pausen førte udeholdet 13-16.

Efter pausen holdt Skanderborg afstanden. 23-26 efter godt 46 minutters spil. Fire GOG mål på 3 minutter punkterede dog Skanderborg, der aldrig siden kom foran, og med 1 minut tilbage var stillingen 31-28, inden Skanderborg med 2 mål pyntede på tallene.

- Vi spillede en god angrebskamp, sagde Skanderborgs træner Nicolej Krickau. Vi valgte at løbe risikoen ved at bruge Kasper Irming, selv om hans baglår ikke har det godt. Skaden blev ikke forværret, men heller ikke forbedret, udtaler Nicolej Krickau til Horsens Folkeblad.

GOG Håndbold: Gøran Johannesen 6, Lasse Kjær Møller 6, Henrik Jakobsen 5, Magnus Jøndal 4, Andreas Lønberg 3, Mark Petersen 3, Jon Andersen 2, Tobias Møller 2

Skanderborg Håndbold: Kasper Irming Andersen 10, Andreas Væver 5, Besard Hakaj 4, Mike Haack 4, Martin Larsen 3, Rasmus Andersen 2, Morten Kirk Olesen 2

[caption id="attachment_37559" align="alignnone" width="505"] Kasper Irming Andersen. http://photo-andersen.dk[/caption]