Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Benjamin

Smalt nederlag mod spansk hold for Tvis kvinder

Tirsdagens kamp på Club La Santa mod det spanske hold El Rocasa Gran Canaria ACE endte med et 25-26 nederlag til TTH's kvinder, der er på træningslejr i det spanske. Og det var ikke en kamp, der går over i historien.

[caption id="attachment_3039" align="alignright" width="300"]© Team Tvis © Team Tvis[/caption]

"Vi manglede bl.a. noget flow og er bagud med fem i 2. halvleg. Generelt får vi tilspillet os en masse chancer, men vi er for dårlige til at udnytte dem. Til gengæld var der positive takter i vores kontraspil, selv om udnyttelsesprocenten også her var for lav, siger Niels Agesen om kampen, hvor TTH tilbragte 40 af de 60 minutter i forsvaret.

Vi er ikke helt tilfredse med tingenes tilstand - og kan måske også godt mærke et tidspres i forhold til at få holdet klar til Champions League-kvalifiaktionen, men omvendt har vi også fornemmelsen af, at det hele lige pludselig sidder i skabet, siger Niels Agesen til klubbens hjemmeside.