Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Tomas Axnér blåstempler ligadebut: - Der var mange ting, som jeg var glad over

De danske mestre fra Team Esbjerg fik onsdag aften en perfekt start på titelforsvaret.

På udebane tørnede Tomas Axnérs tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Silkeborg-Voel KFUM, da de to mandskaber krydsede klinger i 1. spillerunde i Kvindeligaen.

I JYSK Arena i Silkeborg var der aldrig tvivl om udfaldet, da de sydvestjyske gæster var deres modstander overlegen.

Efter 60 minutters spil kunne esbjergenserne rejse hjem med to point i bagagen efter en sikker sejr på 34-28 (17-11).

Se kampen i tal HER

Tomas Axnér var godt tilfreds med sit holds præstation. Han sagde følgende til klubbens hjemmeside efter kampen:

“Kampen mindede på mange måder om kampen mod Horsens. De prøvede at dække Henny Reistad op, og spillede en del syv mod seks. Men i første halvleg scorede vi 10 mål på kontra, og det var virkelig godt. Forsvarsspillet så godt ud, og der var et højt tempo i kampen, som førte til mange angreb i begge ender. Der var mange ting, som jeg var glad over”.

Esbjergensernes næste ligakamp er på onsdag, hvor de på hjemmebane støder sammen med Aarhus Håndbold Kvinder. Inden da skal holdet spille på den europæiske scene, når de lørdag aften på udebane møder ungarske Györi Audi ETO KC i EHF Champions League Women.