Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Nicoline Holden

SG BBM Bietigheim måtte kæmpe helt til sidste sekund

SG BBM Bietigheim leverede en stærk indsats mod VfL Gummersbach i en tæt kamp, der endte med et knebent 30:32-nederlag. På trods af skuffelsen over at gå glip af sejren, er målmand Daniel Rebmann stolt af holdets præstation.

SG BBM Bietigheim måtte nøjes med en kneben 30:32-nederlag mod Gummersbach i Bundesligaen, selvom sejren var inden for rækkevidde. Holdet har nu 4 point efter deres første fire kampe, og selvom skuffelsen var til at mærke, er målmand Daniel Rebmann stolt af indsatsen.

"Vi kunne måske have taget point, hvis vi havde spillet lidt klogere til sidst," sagde Rebmann efter kampen. Trods nederlaget var han tilfreds med holdets kampånd og præstation mod det tidligere hold fra Gummersbach.

Selvom Gummersbach gik til pausen med en føring på 18:14, kæmpede Bietigheim sig tilbage og pressede hjemmeholdet helt frem til kampens afslutning. Med kun to minutter tilbage var Bietigheim kun et mål bagud, men Gummersbach trak det længste strå og lukkede kampen med en 32:30-sejr.

Rebmann påpegede efter kampen, at Bietigheim har vist, at de kan konkurrere på højt niveau. "Vi behøver ikke gemme os. Vi har vist, hvad vi kan. Vi har store ambitioner og kan gå ind i hver kamp med selvtillid, uanset hvem vi møder," sagde han.

Næste udfordring for Bietigheim bliver i pokalen, hvor de møder ThSV Eisenach den 2. oktober, og i Bundesligaen venter MT Melsungen den 5. oktober.