Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

Esbjerg-træner: Vi kunne måske have fået flere mål i første halvleg

Team Esbjerg bevarede kynismen og sikrede sig en smal sejr over det norske mesterhold.

Team Esbjerg tog en hårdt tilkæmpet sejr mod Vipers Kristiansand med 30-29 i EHF Champions League. Kampen var tæt hele vejen, og først i de sidste sekunder kunne Marit Røsberg Jacobsen sikre sejren med sin tredje scoring.

De danske mestre startede stærkt og førte 8-4, men Vipers kæmpede sig tilbage, og det var derfor helt lige med 10 minutter igen.

Særligt blev naturligvis Henny Reistad med 12 mål samt landsholdskeeper Anna Kristensen, der leverede afgørende præstationer i slutfasen, hvor Esbjergs kynisme blev nøglen til en vigtig sejr.

“Alt i alt er jeg meget tilfreds med sejren. Vi kunne måske have fået flere mål i første halvleg, hvor vi kunne have knækket kampen lidt, og derfor blev det lidt stresset”, udtaler cheftræner Tomas Axnér til klubbens hjemmeside.

Team Esbjerg spiller deres næste opgør i Kvindeligaen onsdag, når sidste sæsons DMs-sølvvindere gæster Blue Water Dokken. Kampen fløjtes i gang kl. 18.30.