Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

FHK-træner: "Det var en virkelig vigtig sejr!"

Fredericia HK sikrede vigtige point på hjemmebanen mod Skjern Håndbold.

Gudmundur Gudmundsson og Fredericia HK sikrede sig søndag sæsonens første point med en smal 29-28 sejr over Skjern Håndbold.

Efter ét-målsnederlaget til TTH Holstebro i sidste runde fandt DM-finalisterne dermed tilbage på vindersporet i Herreligaen.

Særligt en taktisk justering i anden halvleg blev afgørende for hjemmeholdets sejr i det tætte opgør,

“Vi tager dog nogle vigtige beslutninger i anden halvleg og en af dem var at gå i 7 mod 6 på det rigtige tidspunkt. Det var en virkelig vigtig sejr med det kampprogram vi har. Jeg er meget stolt af holdet!”, udtaler FHK-cheftræner Gudmundur Gudmundsson til klubbens hjemmeside.

På lørdag møder Fredericia HK de forsvarende mestre, Aalborg Håndbold, i en gentagelse af sidste sæsons DM-finale. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00.