Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

Leipzig-cheftræner: "Mathias Gidsel spillede næsten fejlfrit"

SC DHfK Leipzig tabte søndagens opgør mod Berlin, hvor særligt én dansker voldte dem problemer.

Leipzig tabte sæsonens første udebanekamp med 32-37 mod favoritterne fra Füchse Berlin.

Hovedstadsklubben satte et højt tempo fra kampens start, og efter 11 minutter havde Mathias Gidsel allerede scoret seks mål.

Leipzig kæmpede for at holde trit og fik bedre styr på spillet, hvilket resulterede i en udligning til 16-16 kort før pausen. Dog gik Berlinerne til pause foran 20-17.

Efter pausen formåede Füchse at holde føringen takket være individuel kvalitet og høj effektivitet, og en afgørende scoring til 32-25 gjorde udfaldet tydeligt.

Leipzig-træner Rúnar Sigtryggsson havde følgende kommentar om opgøret til klubbens hjemmeside,

“Vi havde ikke meget kontrol over nogle af deres spillere, der bestemte udfaldet af kampen.” fortæller han, og tilføjer om én specifik spiller,

"Mathias Gidsel spillede næsten fejlfrit. Vi vidste, hvad der ventede os, men kunne ikke forsvare det. Füchses sejr er derfor retfærdig – men ikke uden kamp."

Mathias Gidsel blev kampens topscorer med otte mål.