Jan Skjødt Østergaard Pedersen

NFH-topscorer efter første CL-point: Vi har ledt længe efter en kamp som denne

Nykøbing Falster Håndboldklub kunne lørdag eftermiddag endelig bryde ud i jubel på den europæiske scene.

Lørdag eftermiddag var Jakob Larsens tropper draget til Kroatien, hvor Podravka Vegeta ventede i 6. spillerunde i EHF Champions League Women.

Falstringerne var bagud med fire mål ved pausen (14-18), men i de sidste 30 minutter vendte de kampen og ved slutfløjtet viste måltavlen 27-27 og dermed kunne det danske hold glæde sig over deres første point på den europæiske konto.

Se kampen i tal HER

NFH-stregen Sofie Bardrum var mrs. 100% og var et stort smil, da EHF talte med hende efter kampen.

”Jeg tror, ​​at dette hold har ledt længe efter en kamp som denne. Vi havde problemer med at holde det høje niveau gennem hele kampen, og jeg er glad for at se, at vi kunne lave en vending i de svære perioder. Som træneren sagde, er ét point ikke en sejr, men det har været svært for os i Champions League, og jeg er ret glad for, at kampen endte, som den gjorde”.

Næste europæiske opgave for Sofie Bardrum og co. er den 9. november, når de på udebane støder sammen med rumænske Gloria Bistrita.