Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Status på kvindernes Champions League efter 5. spillerunde

Henny Reistad var ustoppelig, da Team Esbjerg vandt med et enkelt mål over Vipers Kristiansand. 12 mål fra nordmandens hånd og endnu en opvisning og overbevisning om, at hun er verdens bedste håndboldspiller i øjeblikket.

Femte runde af kvindernes Champions League er spillet og det blev til mange spændende kampe. Her følger en kort status efter femte spillerunde:

• Henny Reistad topper topscorerlisten med hele 51 mål i 5 kampe, efter hun satte 12 mål ind i gyseren mod Vipers Kristiansand
  • Odense Håndbold fik stoppet Rapid Bucuresti, da de slog det rumænske hold med sikre 32-24
  • De eneste to hold, der endnu er ubesejrede, er Metz Handball og de forsvarende mestre fra Györ
  • Brest Bretagne måtte i femte runde erkende sit første nederlag i Champions League, da de tabte med et enkelt mål til Györ
  • I den anden ende af skalaen ligger Buducnost, der med Bojana Popovic i spidsen, endnu har en sejr til gode i Champions League

Cheftræner for Team Esbjerg, Tomas Axnér, sagde følgende efter kampen mod Vipers Kristiansand:

"Vi havde en god start, men begyndte at misse chancer sidst i første halvleg. Jeg tror, vi kunne have haft en større føring, men Vipers har så meget erfaring, og det brugte de godt."

Det blev en helt tæt kamp mellem Team Esbjerg og Vipers Kristiansand, som Team Esbjerg vandt med blot et enkelt mål og med to sejre i træk i Champions League, begynder det at se godt ud for de danske mestre.

På søndag d. 20. oktober spiller Team Esbjerg mod HB Ludwigsburg. Kampen fløjtes i gang kl. 16:00.

Odense Håndbold vendte også tilbage tilbage på sejrskurs i Champions League, da de sikkert slog Rapid Bucuresti.

Efter kampen sagde cheftræner, Ole Gjekstad, følgende:

"Det var en kamp, hvor forsvaret var godt i det meste af kampen. Jeg synes, vi lavede for mange fejl i angrebet, især i første halvleg, men vi blev bedre og bedre, og det var nok til at vinde."

Odense Håndbold spiller næste Champions League-kamp på lørdag d. 19. oktober, hvor de møder de forsvarende CL-mestre fra Györ. Kampen fløjtes i gang kl. 19:00.