Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Nicoline Holden

Bietigheim overrasker med stærk kamp mod Melsungen: "Vi er på rette vej"

SG BBM Bietigheim leverede en stærk indsats mod MT Melsungen, hvor holdet holdt trit gennem det meste af kampen. Selvom de undervejs var foran med fem mål, måtte de til sidst se sig slået med 24:26 (15:13).

Lørdag aften tog Melsungen imod SG BBM Bietigheimn. Det blev en tæt kamp, som desværre ikke gik, som SG BBM Bietigheim havde håbet efter en føring på 5 mål.

I første halvleg imponerede Bietigheim med et 7:1-run, der bragte dem foran 11:6 og lagde en dæmper på stemningen i Rothenbachhalle i Kassel. Holdet gik til pause med en føring på 15:13, men MT Melsungen kom hurtigt tilbage og udlignede til 19:19 efter 40 minutter. Bietigheim formåede ikke at score i de sidste minutter, hvilket resulterede i et snævert nederlag på 24:26.

Trods nederlaget var stemningen på Bietigheim-holdet præget af optimisme. Cheftræner Iker Romero roste sit hold: "Jeg er så utrolig stolt af holdet. Vi kæmpede hårdt i 60 minutter, og i sidste ende var det små detaljer, der afgjorde kampen. Det viser, at vi er på rette vej", fortæller han til Handball World News. Han anerkendte også, at selvom belønningen i form af point manglede, havde holdet placeret sig i en position, hvor sejrene kan komme.

Fra MT Melsungens side var der tilfredshed med holdets præstation. Julius Kühn, der scorede fem mål mod sin tidligere klub, udtrykte tilfredshed med holdets reaktion på den skuffende pokalkamp tidligere på ugen: "Vi leverede en solid indsats. Vi manglede dog lidt skarphed i afslutningen, men deres målmand, Nebojsa Simic, gjorde det svært for os", fortæller han til Handball World News..

På trods af nederlaget ser Bietigheim positivt på fremtiden. Julius Kühn understregede, at hvis holdet fortsætter med at arbejde hårdt, vil pointene komme, også mod stærkere modstandere. Næste udfordring for SG BBM Bietigheim bliver på hjemmebane mod TBV Lemgo Lippe torsdag den 10. oktober kl. 19.