Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Nicoline Holden

Füchse Berlin triumferer under ny kaptajn Max Darj: Gidsel og Wiede i fokus

Füchse Berlin fortsætter deres stærke form i Daikin Handball Bundesligaen med en sikker 34:25-sejr over HSG Wetzlar. Dette var deres tredje sejr i sæsonens første fire kampe, og holdet demonstrerede ikke kun deres offensive styrke, men også en solid defensiv indsats.

Med profiler som danske Mathias Gidsel i spidsen formåede berlinerne at lukke Wetzlar ned allerede i første halvleg, hvor de gik til pause med en føring på 20:11. Gidsel, der tidligere har været en vigtig spiller for det danske landshold, viste endnu en gang sin klasse, før han kunne tage en tidlig pause efter 45 minutter.

Kampens højdepunkt kom dog fra landsholdsspilleren Fabian Wiede, som scorede et imponerende mål. I det 52. minut udførte han et spektakulært baglæns kast, der satte stillingen til 32:23 og begejstrede både holdkammerater og publikum.

Kampen markerede også første optræden for holdets nye kaptajn, Max Darj, der overtog rollen efter Paul Drux’ karrierestop på grund af knæskader. Darj udtalte efter kampen, at det er en stor ære at blive valgt som kaptajn, selvom han er ked af Drux' situation.

I en anden opsigtsvækkende kamp besejrede TBV Lemgo Lippe SC DHfK Leipzig 33:28. Målmand Constantin Möstl spillede en afgørende rolle med 14 redninger, hvilket sikrede Lemgo en stærk føring gennem hele opgøret.

“Vi havde et rigtig godt forsvar med en fantastisk målmand bag sig, så vi var i stand til at få føringen. I dag var det godt både foran og bagpå", fortæller Tim Freihöfer til Sports Bild.

Füchse Berlins stærke præstation, med dansk islet i form af Gidsel, viser, at de kan blive en magtfaktor i Bundesligaen i denne sæson, både offensivt og defensivt.