Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

SG Flensburg-Handewitt taber træningskamp mod SønderjyskE

SG tabte med fem mål, da de mødte deres danske samarbejdsklub i en testkamp.

SG Flensburg-Handewitt spillede torsdag deres første testkamp mod Sønderjyske, hvor de måtte se sig slået 33-38.

Opgøret blev spillet uden Flensburg-Handewitts otte OL-deltagere, og det var tydeligt fra kampens start, at holdet kæmpede med at finde den nødvendige sammenhæng i både forsvar og angreb.

Sønderjyske, der er Flensburgs samarbejdsklub i Danmark, dominerede kampen fra start til slut og gik til pause med en komfortabel føring på 20-10.

SG's cheftræner Nicolej Krickau var skuffet over holdets indstilling og kaldte indsatsen ‘respektløst over for vores fans’ til klubbens hjemmeside.

Efter en opsang i pausen forbedrede Flensburg-Handewitt sig, men det var ikke nok til at indhente det store forspring.

Mads Mensah og Johan Hansen var med for Flensburg, men den helt store danske spiller var Lasse Møller, der blev SG's topscorer med otte mål.