Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Esbjerg-træner: Vi gjorde vores arbejde godt

Det danske mesterhold fra Team Esbjerg hentede søndag eftermiddag to point til deres europæiske konto.

På udebane tørnede Tomas Axnérs tropper sammen med den tyske topklub HB Ludwigsburg, da de to mandskaber krydsede klinger i 6. spillerunde i EHF Champions League Women.

I det sydtyske var esbjergenserne stærkest og kunne efter 60 minutters spil glæde sig over deres fjerde sejr i den prominente turnering i denne sæson.

Team Esbjerg vandt opgøret med cifrene 36-31 efter at have været foran med 18-16 ved pausen.

Se kampen i tal HER

”Det var en rigtig god kamp. Vi spillede godt i angrebet i hele kampen. Vi var presset på antallet af spillere, men det gik fint i forsvaret. Vi havde en klar plan om, hvordan vi gerne ville spille, og det holdt vi os til. Duellerne gik vores vej, og så kom vi til mange chancer. I forsvaret hjalp Anna Kristensen os, hvor hun tog flere vigtige bolde…Det var meget vigtigt for os at få denne sejr. Især når vi nu manglede nogen spillere, så gjorde vi stadig vores arbejde godt”, sagde Tomas Axnér til klubbens hjemmeside efter kampen.

Næste europæiske opgave for Tomas Axnér og co. er den 9. november, når de på udebane støder sammen med Bojana Popovic’ Buducnost.