Ditte Hansen

Helle Thomsen efter smalt nederlag til Metz: Vi var ikke stærke nok til sidst

Rumænske CSM București mødte Anne Mette Hansen og Co. på hjemmebane i 'Match of the Week' i EHF Champions League

I et af søndagens CL-opgør stod CSM București over for Metz Handball i en duel, som EHF havde udnævnt til 'ugens kamp'.

Trods CSM spillede næsten hele kampen uden deres helt store stjerne, Cristina Neagu, var de tæt på at sikre sejren.

De rumænske værter førte med tre mål (30:27) ti minutter før tid, men med et stærkt comeback fra udeholdet, og en 5:0-stime - endte franskmændene altså med at snuppe sejren på 31-32.

Kampens topscorer blev tidligere NFH- og Ikast-spiller, Tyra Axnér, der med sine otte mål førte Metz til deres sjette ubesejrede kamp i træk.

Danske Helle Thomsen, cheftræner for CSM, var da også ærgelig over det smalle nederlag,

Jeg er ked af, at vi tabte denne kamp. Vi spillede en dårlig første halvleg, og vi var ikke stærke nok til sidst, vi lavede nogle små fejl i forsvaret. Vi havde nogle gode minutter, men når vi skulle være stærke, var vi det ikke.", fortæller hun til EHFs hjemmeside efter kampen.