Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Highlights: Helle Thomsen og co. uden Neagu tabte intenst CL-brag

Den rumænske topklub CSM Bucuresti måtte søndag eftermiddag gå fra banen med et smalt nederlag.

På hjemmebane tørnede Helle Thomsens tropper sammen med den franske storklub Metz Handball, da de to mandskaber krydsede klinger i 6. spillerunde i EHF Champions League Women.

I den rumænske hovedstad blæste franskmændene afsted fra start og opbyggede et pænt forspring og da de to hold kunne gå i omklædningsrummet til en pause viste måltavlen 16-19.

I de sidste 30 minutter kravlede rumænerne stille og roligt tættere på og sled sig til en føring midtvejs i 2. halvleg.

I slutningen af opgøret var det dog gæsterne der bevarede det kølige overblik og rejste fra Rumænien med en sejr på 32-31.

Se kampen i tal HER

”Jeg er ked af, at vi tabte denne kamp. Vi spillede en dårlig første halvleg, og vi var ikke stærke nok til sidst, vi lavede nogle småfejl i forsvaret. Vi havde nogle gode minutter, men da vi skulle være stærke, var vi det ikke. Cristina Neagu havde nogle problemer med armen, vi tog chancen i starten, men det var ikke godt. Derfor spillede hun ikke ret meget i dag”.