Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Allan Toft Hansen

Kommende GOG spiller blev sejrshelt i anden finalekamp i Rema 1000 ligaen

Tobias Grøndahl satte sejrsmålet ind til stillingen 41-40 på straffe få sekunder før tid i lørdagens anden finale kamp mellem Elverum og Kolstad. Det skete efter ordinær og 2 gange forlænget spilletid, selvom hans hold måtte se sig bagud med 20-27 med 13 min. tilbage.

Efter ordinær spilletid sikrede Tobias Grøndahl først forlænget spilletid efter at have udlignet til 32-32. Derefter sørgede han igen for sejrsmålet til slutstillingen 41-40 i forlænget spilletid.

Tobias Grøndahl udtalte efter kampen til TV2 Norge: “Herregud! Det var så godt, at se det her, jeg elsker dette her”. Mens han smilte i ekstase efter at være blevet sejrshelt og fortsatte, “ Jeg er så glad og fornøjet og nu skal vi hygge os!"

Elverum havde kniven for struben i lørdagens anden finale kamp i en fyldt Terningen Arena mod Kolstad.
Det var også Kolstad, der kom bedst fra start og lagde således ud med en føring på 5 mål efter 13 min. spil. Det førte til timeout af Elverum´s cheftræner Børge Lund, men lige lidt hjalp det og dermed lignede det en gentagelse af den første finalekamp hvor Kolstad vandt 30-28 på hjemmebane. Til pause var stillingen derfor 17-14  i Kolstad´s favør.

I 2. halvleg var der efter 40 min. ingen overraskelse i sigte, da Elverum fortsat var bagud 17-23, efter flere målgivende afleveringer fra Kolstad spilleren Sander Sagosen. Med 13 min. tilbage af kampen var stilling 27-20 til Kolstad. Her lykkedes det Elverum at score 4 mål i streg og dermed tog kampen virkelig fart i slutfasen hvor begge holds stjerner skiftedes til at hamre mål ind på stribe. Det lykkedes til sidst Elverum anført af Tobias Grøndahl at sikre forlænget spilletid på straffe med stillingen 32-32.

I 2 gange forlænget spilletid fulgtes holdene ad mål for mål, mens hallen var ved at koge over. 10 sekunder før tid lykkedes det Elverum at sikre sig straffekast som Tobias Grøndahl eksekverede med sit mål nr. 11, og dermed sikrede han Elverum en 3. og afgørende finalekamp som spilles i aften 18.15 i Trondheim.